Čelná zrážka dvoch áut pri Prešove. Z automatu na návleky ukradol mince

09.12.2008 Celý región

Čelná zrážka dvoch áut pri Prešove: Dnes ráno došlo medzi obcami Župčany a Chminianska Nová ves, okr. Prešov k čelnej zrážke dvoch osobných áut.
V čase o 7:15 h viedol v smere od Prešova na Poprad 22 ročný Prešovčan osobné auto Toyota Celica. Pred pravotočivou zákrutou začal predbiehať pred ním idúce nákladné auto, pričom sa už nestihol zaradiť a čelne sa zrazil s oproti idúcim Peugeotom 405. Pri nehode sa ťažko zranil 33 ročný spolujazdec v Toyote a v druhom aute sa ľahko zranili 34 ročná žena zo Štefanoviec, okr. Prešov a jej polročný syn. Všetci zranení boli prevezení do prešovskej nemocnice. Alkohol u vodičov nebol zistený. Hmotná škoda je vyčíslená na 300 000. - Sk. Nehodu vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.

Z automatu na návleky ukradol mince:
Levočskí policajti vyšetrujú krádež mincí z automatu na návleky v levočskej nemocnici.
Ku krádeži došlo v uplynulých dňoch na jednom z oddelení. Doposiaľ neznámy vyhol bočný plechový kryt na automate na vydávanie hygienických návlekov a z vnútra ukradol pokladničku s mincami. Celkovo ukradol 720. - Sk, pričom poškodením spôsobil ďalšiu škodu 1 150. - Sk. Polícia začala v prípade trestné stíhanie za prečin krádeže.
 

Vyberte región